menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Roermond weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Roermond

Een kundige Mediator uit Roermond helpt u graag verder.

Hoe mediators uit Roermond u verder helpen

Een mediator is een onpartijdige bemiddelaar die partijen in een conflictsituatie helpt om weer samen in gesprek te gaan en te zoeken naar een voor allebei de partijen aanvaardbare oplossing. Hij of zij zal geen oordeel vellen, zoals een rechter, en zal ook geen partij kiezen zoals een advocaat. Hij of zij luistert vooral naar de mening van beide partijen en zal vervolgens trachten de problemen helder te krijgen. Het uiteindelijk doel is, dat de partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor beide partijen acceptabel is. Op een later moment kan deze overeenkomst worden vastgelegd in een rechtsgeldig document. Zo kan worden voorkomen dat er later eventueel weer een conflict ontstaat.

Conflicten van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Roermond biedt adviezen.

Het komt meer voor dan u denkt. Men kan geen oplossing worden gevonden voor de onenigheid die men heeft. Er wordt niet meer geluisterd naar elkaar en uiteindelijk wordt de relatie veel slechter. De meningen van de betrokken partijen verharden. U kunt in zulke situaties natuurlijk een advocaat raadplegen, maar dat is vaak niet nodig.

Mediation, of conflictbemiddeling in het Nederlands, wordt sinds de jaren tachtig ingezet en groeit in populariteit. Vandaag de dag is mediation meestal de eerste stap in het proces van het beëindigen van een onenigheid.

Men kan de hulp van een mediator uit Roermond onder meer inschakelen bij:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • burenruzies
  • geschillen tussen werkgevers en werknemers
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • overige zakelijke conflicten
  • geschillen tussen de overheid en burgers
388
Klanten geholpen met mediators vergelijken
2.910
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Roermond

Heeft u een zakelijke mediator uit Roermond nodig?

Conflicten van juridische aard liggen voor een ondernemer altijd op de loer. U kunt wellicht niet meer door één deur met een zakenpartner? Zo kunt u een geschil met een werkgever krijgen, of er ontstaat een conflict met een klant of een leverancier.

Uiteraard kunt u direct naar de rechter stappen om een juridische uitspraak te eisen, maar hoe zeker weet u dat dit in alle gevallen de beste oplossing is? Stelt u zich voor dat u een juridisch probleem met een klant heeft, dan houdt een gang naar de rechtbank meestal ook in dat uw relatie met de klant definitief verloren is. Een gang naar de rechtbank is dan waarschijnlijk een te grote stap als het om een klant gaat die u niet kunt missen. En een werknemer waarmee u in een conflictsituatie zit, kan het u en uw onderneming nog flink lastig maken.

U zult het waarschijnlijk niet altijd zo zien, maar voor vrijwel alle conflicten ligt een oplossing voor handen. Het probleem zit hem vaak in het feit dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Om toch tot een oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechter, kunt u bijvoorbeeld eens denken aan een mediator.

Heeft u een juridische conflict en wilt u dit niet voor de rechter oplossen? Dan kunt u een mediator om hulp vragen. Bent u werkzaam in Roermond of omgeving, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier achterlaat krijgt u snel offertes binnen van verschillende mediators in Roermond.

mac
mac
img

Ik ben Ensar Lauwerijssen, regiomanager in Roermond. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Roermond.

Op zoek naar bekwame bemiddelaars uit Roermond?

Als u een mediator zoekt, dan is het aan te raden een mediator uit ons netwerk te kiezen. Wil een mediator ingeschreven zijn in ons register, dan moet deze aan een aantal standaard kwaliteitseisen te voldoen. Met een Professionals Roermond mediator weet u zeker dat u met een professionele en ervaren mediator te maken heeft. U kunt er tevens vanuit gaan dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom een juridisch proces. Bij een rechtszaak is er maar één iemand de winnaar; bij een mediation proces komen uiteindelijk beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt makkelijk meerdere mediation offertes opvragen, gewoon op onze website. U kunt dan eenvoudig verschillende mediators met elkaar vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. Wellicht de voordeligste? Of misschien een mediator bij u in de buurt?

Middels professionele mediation uit Roermond is de kans groot dat beide partijen uiteindelijk een oplossing vinden waar ze allebei aan hebben gewerkt en ook allebei achterstaan. Een uitspraak via de rechtbank moet door alle partijen worden geaccepteerd, en dat hoeft zeker niet altijd in uw voordeel te zijn.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Roermond te zeggen hebben!

img

Jochum Oenema

Ik ben via Professionals Roermond terecht gekomen bij een fijne Mediator. Door de deskundige service van Professionals Roermond heb ik direct een deskundige professional kunnen contacteren. Dit heeft mij enorm veel zorgen bespaart!

img

Neele Schotmans

Wow bedankt voor de supergoede service! ik ben gewoon top behandeld.

Professionals uit andere branches in Roermond

Let's Talk

Bij Professionals Roermond staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier