menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Roermond weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Roermond

Een kundige Payroll uit Roermond helpt u graag verder.

Groeien in werknemers zonder risico: Payroll Roermond

In Roermond bent u ondernemer. U bent startende ondernemer of heeft een kleine tot middelgrote onderneming. De continue aanpassingen in de wettelijke bepalingen op het gebied van arbeidsrecht zijn voor u maar lastig bij te houden. De werkgeversrisico’s bij ziekte, arbeidsongeschiktheid en ontslag zijn veel te groot geworden voor uw onderneming. Als ondernemer staat u er niet alleen voor met deze problematiek. Een payroll bedrijf in Roermond kan de oplossing voor u zijn.

Het idee van een een payrollbedrijf is dat zij van u het werkgever aspect, met alle verplichtingen voor wat betreft het juridische en administratieve aspect, van uw onderneming overnemen. Uw werknemers komen in dienst bij de payroller, maar werken nog wel bij u. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de personeels- en salarisadministratie, die nemen de payroll experts van u over. Ook het doorbetalen van loon bij ziek zijn of arbeidsongeschiktheid van de medewerker komt voor rekening van de payroll partner. Uw onderneming kan zo weer alle noodzakelijk aandacht van u krijgen. Het zoeken van nieuwe werknemers blijft u gewoon doen, neemt u medewerkers in dienst, dan kunt u deze onderbrengen bij de payroll partner.

Payrolling óók voor ZZP en freelancer

Bij payrolling denkt men vaak aan grote ondernemingen. Het wegnemen van het eigen risico bij langdurig verzuim en ziekte is juist voor de kleine onderneming een stuk minder stress. ZZP’ers en freelancers kunnen zullen de inzet van payrolling positief ervaren. Zij werken dan in loondienst waardoor zij automatisch onder de sociale verzekeringen vallen. Via deze constructie stuurt u de facturen via de payroll organisatie en stelt u ook zelf uw tarieven vast. U hoeft geen stress meer te hebben over het debiteurenrisico.

262
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
2.910
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Roermond

Professionele payrolling vanuit Roermond

U heeft formeel niet meer status van werkgever op het moment dat u uw personeel onderbrengt bij een payroll organisatie. U kunt zich dan weer voor de volle honderd procent bezighouden met ondernemen! Op dat moment heeft u uw handen weer vrij, vrij om om u te concentreren op uw onderneming. Alle papieren administratie van arbeidscontracten, zieken, begeleiding bij verzuim, salarissen, pensioenen, vakantiedagen enzovoorts komt voor rekening van uw payroll partner. U hoeft alleen maar de gewerkte uren door te geven aan de payroll organisatie en u maakt het werkrooster voor de werknemers.

Waarschijnlijk moet u nog wennen aan het idee, u geeft de leiding over een onderneming zonder werknemers. Het hoeft natuurlijk niet zo rigoureus. Uiteraard kunt u zich ook beperken tot het onderbrengen van bijvoorbeeld oproepkrachten of nieuwe medewerkers bij de payroll partner. Voor de personeelsleden zal er niet veel te veranderen. Dezelfde (cao)arbeidsvoorwaarden zal voor hen van kracht blijven. En wanneer zij onverhoopt worden getroffen door arbeidsongeschiktheid of ziekte, krijgen zij hulp van de payroll organisatie die hiervoor specialisten in dienst heeft.

Payrolling regio Roermond, wat kost het

Het tarief is samengesteld uit diverse factoren, maar eenvoudig gezegd is het uurloon van de werknemer verhoogd met een opslag. In deze opslag zitten kosten verwerkt zoals het voeren van de administratie en het gedekt zijn van de risico’s als bijvoorbeeld ziekte en arbeidsongeschiktheid. Payroll bedrijven kunnen wegens hun grootte veel voordeliger polissen regelen. U moet niet vergeten, dat dit onkosten zijn die u ook zulten moeten maken wanneer u personeel in dienst heeft.

mac
mac
img

Ik ben Ensar Lauwerijssen, regiomanager in Roermond. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Roermond.

Weer ondernemen met payrolling

Bent u werkzaam in een branche waar veel werknemers aan de slag zijn met een tijdelijk of flexibel contract? Dan kan payroll bijzonder gunstig voor u uitpakken. Een meer flexibeler contractduur is bij een payroll constructie goed mogelijk aangezien een payroll bedrijf een NBBU of ABU cao heeft. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een werknemer in vaste dienst nemen, als u deze medewerker zelf in dienst heeft genomen. In de ABU en NBBU cao is deze termijn veel langer. U kunt een medewerker maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract laten werken, voordat u de werknemer in vaste dienst neemt.

Een langere tijdelijke contractperiode is uiteraard gunstig voor u, maar kan ook positief uitpakken voor de werknemer. Bijvoorbeeld studenten hebben geen behoefte om een vast contract te tekenen, juist die flexibiliteit in de studententijd is zo van belang. Toch kunnen zij tijdens hun volledige studieduur verzekerd zijn van een baantje en u kunt door middel van een langere termijn goede medewerkers langer aan uw onderneming binden.

Met payrolling blijft u gewoon volledige de controle houden, maar u hoeft geen personeels- en salarisadministratie te voeren, draagt geen werkgeversrisico’s en heeft niets meer van doen met loonbelasting, met personeelsverzekeringen en pensioenen. Vraag daarom snel uw prijsopgaven van verscheidene payroll bedrijven uit Roermond aan, zodat u snel van uw werkgeversrisico’s verlost bent.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Roermond te zeggen hebben!

img

Robbert Lengton

Er was direct een connectie met de mannen van Professionals Roermond. Mede door hun snelle service ben ik terecht gekomen bij een super Payroll. Ben je zelf nog op zoek zou ik Professionals Roermond sowieso aanbevelen.

img

Anemoon Weijn

Vrijwel meteen een Payroll gevonden. Ik ben goed en deskundig ontzorgd door Professionals Roermond. Ook in het weekend stonden ze voor mij klaar!

Professionals uit andere branches in Roermond

Let's Talk

Bij Professionals Roermond staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier